Založ si blog

Prečo je práve Jahnátek najlepší

Vraj keď sa dozvedel predseda SNS Danko koho navrhuje SMER za šéfa ÚRSO chytila ho väčšia nostalgia ako pri pohľade na ostnatý drôt na kórejskych hraniciach. Aj ostatní v koalícii boli zdesení, ale báli sa to dať najavo. Výber uskutočnil sám predseda SMERu a teda všetci ho musia akceptovať. Opozícia sa tiež rozčúlila. Predseda najsilnejšej strany SAS ( až 178 členov ) začal organizovať výlet do Bruselu, kde budú výletníci protestovať proti porušovanie ľudských práv na Slovensku a proti nízkym mzdám europoslancov. Predseda OĽANO sa vyjadril, že najlepší kandidát by bol člen ich strany, ale momentálne sú všetci štyria zaneprázdnení.

Nakoniec, aj víťaz výberového konania má svoje pozitíva.

Je odborník na všetko ( patrí tu chémia, energetika, šport, gastronómia, deskriptíva, sínus aj kosínus ).

Má podporu tých najvplyvnejších v štáte a teda má aj široký politický rozhľad.

V práci myslí nielen na svojich príbuzných, ale aj na svojich rodákov z obce, ktorým dokáže zabezpečiť dobre platené funkcie v štátnej správe.

Je jazykovo zdatný. Video z jeho prejavom v angličtine si púšťajú na jazykových školách ako príklad, kde sa žiak môže dostať po týždni intenzívneho štúdia.

Je veľmi rýchly. Práve táto jeho schopnosť pri výbere asi zavážila najviac. Premiér sa vyjadril jednoznačne. Bol o štyri konské dĺžky pred ostatnými kandidátmi. Neskôr to pridupľoval. Bol o desať konských dĺžok pred ostatnými.

Vyzerá to tak, že súčasťou výberového konania bol aj beh. Nevieme síce koľko bolo pretekárov, kde sa preteky konali, ani aká bola vzdialenosť. Mohlo to byť napr. 60 m. Asi sa bežali dve kolá. Prvé len tak v oblekoch. To vyhral favorit o tie štyri konské dĺžky. Druhé kolo bolo asi bez oblekov. Len v spodnom prádle. Aj v tomto kole najrýchlejšie bežal práve on. Všetkým hodnotiteľom tak dokázal, že je najrýchlejší.

Prečo je práve rýchlosť pre riaditeľa ÚRSO taká dôležitá. Nuž, je to kvôli bývalému riaditeľovi Holjenčíkovi. Ten bol veľmi pomalý. Dlho mu trvalo kým z funkcie odišiel.

Nový rýchly riaditeľ takéto fóry určite robiť nebude. Keď dostane pokyn, aby sa z úradu zdekoval všetci sa budú diviť ako rýchlo vybehne. A to bez ohľadu na to, či bude bežať v obleku, alebo bez.

 

 

 

Dajte mieru šancu, čiže Give Peace A Chance-vypočujme si to všetci

24.02.2024

Dnes, 24.02.2024, by táto Lennonova skladba mala byť aspoň raz odvysielaná každou rozhlasovou stanicou na Slovensku. Slováci by tak dali najavo, že chcú, aby tá hrozná vojna na Ukrajine konečne skončila. Skladbu zložil John Lennon ešte v roku 1969 ako protest song proti vtedajšej vojne vo Vietname. Odvtedy ju spievajú pacifisti na celom svete, keď protestujú proti nejakej vojne. [...]

Zlý nápad Pellegriniho – chce, aby Slovensko na MS reprezentovali aj hokejisti z KHL

20.02.2024

Predseda parlamentu vyzýva SZĽH, aby na MS mohli reprezentovať Slovensko aj hráči z KHL. Zdôvodňuje to tým, že politika do športu nepatrí. Dosť si protirečí. Nechce, aby sa politika miešala do športu a preto on ako vrcholový politik, dokonca druhý najvyšší ústavný činiteľ, oznamuje SZĽH, aby do reprezentačného mužstva nominovali aj nejakých hráčov z KHL. [...]

Fico sa Orbanovi až tak podlizovať nemusel

18.01.2024

Obaja premiéri sa na túto návštevu v Budapešti veľmi tešili. Nakoniec dali to najavo vo svojich príhovoroch. Premiér Fico vytýčil pre Slovensko v zahraničnej politike maďarskú cestu, ktorú on aj Orbán, považujú v EÚ za jedinú správnu. Milý Viktor, oslovoval Fico hostiteľa vo svojom štátnickom prejave, ty si na Slovensku veľmi populárny. V návale radosti mu nedošlo, [...]

zalužnyj, syrskyj

Zelenskyj hovoril o polmilióne mobilizovaných. General Syrskyj: Potrebujeme výrazne menej vojakov

29.03.2024 14:16

Ukrajinská armáda bude musieť pre obranu pred ruskou inváziou mobilizovať menej vojakov, než sa pôvodne očakávalo.

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54, aktualizované: 13:58

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Tlačila na Forróa vláda? Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len predseda, stretnutie s Korčokom zrušil svojvoľne

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.