Založ si blog

Deväťnásobný vrah z Mníchova nie je žiadna obeť, len odporný zločinec a zbabelec

Nemecká tlačová agentúra DPA informovala o streľbe v Mníchove v tom zmysle, že priniesla až 10 obetí. S dodatkom, že jedným z týchto obetí bol aj mladý útočník. V ďalšom texte sa píše, že s obeťami súciti množstvo Nemcov. Sústrasť najvyšším činiteľom Nemecka vyjadrili viacerí politickí lídri ( Obama, Putin, Holland atď. ) Na znak smútku a ľútosti nad obeťami boli v celom Nemecku stiahnuté vlajky na pol žrde.

Popletení nemeckí novinári dali do jedného vreca s nevinnými obeťami aj ich krutého vraha. Znamená to snáď, že všetky tie prejavy sústrasti sa týkajú aj jeho ? Dosť silná káva.

Vrah predsa nikdy nemôže byť obeť a to bez ohľadu na to, či ho zabila polícia, alebo spáchal samovraždu.

Môže sa tak stať, len ak si tento útok pomäteného psychopata prisvojí Islamský štát. Vysvetlia ho tak, že vrah pri útoku zahynul a tak sa stal vlastne jedinou obeťou. Stači uviesť. S nasadením života, vyzbrojený len jednou pištoľou, bojoval proti veľkej presile. Zabil až deväť neveriacich psov a potom ako pravý bojovník džihádu spáchal samovraždu. Keďže vieme aj jeho meno, budeme ho už navždy považovať za hrdinu.

Škoda, že média vždy uverejnia aj meno útočníka a pričinia sa tak o jeho glorifikáciu v islamských kruhoch. Ak by to nerobili, samovražední teroristi by sa vyskytovali zriedkavejšie. Ak zostanú v anonymite ich túžba po posmrtnej sláve sa nenaplní. Môžu si položiť otázku. Načo mám vykonať hrdinský skutok, keď sa o mne nikto nedozvie ?

Takže na nejakom islamskom portáli vraha možno budú opisovať ako obeť. Prečo ho však za obeť považuje aj agentúra DPA ? Žiaľ, od nej túto hlúposť prevzali viaceré média v celej Európe ( aj na Slovensku ).

Samozrejme slniečkari teraz pre choromyseľného vraha budú hľadať poľahčujúce okolnosti. Napr. už sa zistilo, že ho v škole šikanovali. Bolo to vraj ešte v roku 2012, ale z toho vidno ako dlho trpel. Čiže je vlastne pochopiteľné, že strieľal. Musel predsa všetku tú krivdu nejako ventilovať.

Budú snáď zarytí európski obhajcovia islamu po týchto atentátoch v defenzíve ? Vôbec nie. Pripomeňme si predchádzajúci útok, ktorý sa stal ešte v pondelok 18.07.2016.

Mladý islamský fanatik ( 17 ročný Afganec ) napadol cestujúcich vo vlaku, pričom použil sekeru a nôž. Terčom bola istá rodina z Hongkongu. Zaútočil na otca rodiny, matku a dcéru s jej priateľom. Všetkých štyroch vážne zranil. Otec s priateľom jeho dcéry sa snažili ostatných členov rodiny chrániť, preto utrpeli najvážnejšie zranenia. Páchateľ pri úteku zranil nožom ešte ďalšiu ženu, ale už mimo vlaku, ktorý medzitým zastavil. Následne unikajúceho ozbrojeného útočníka polícia zastrelila.

Vidno, že výber obetí nebol náhodný. Útočník predpokladal, že si čínskou rodinkou ( pričom rodičia už boli šesťdesiatnici ) hravo poradí. Pustiť sa do nejakého statného Nemca ? To radšej nie. Čím bezbrannejší je človek, tým väčšia pravdepodobnosť, že na neho zbabelý ozbrojený islamský bojovník zaútočí.

A čo si majú normálni ľudia myslieť, keď sa k ním dostala takáto krátka správa.

Politička nemeckej strany Zelení Renate Künastová krátko po pondelňajšom útoku vo vlaku pri meste Würzburg kritizovala políciu za to, že zastrelila unikajúceho páchateľa, a to napriek tomu, že bol stále agresívny. Polícia ho vraj mala len zatknúť.

Prečo táto precitlivelá politička neprejavila toľko empatie aj voči dosekaným obetiam, ktoré doteraz ležia v nemocnici v kritickom stave ?

Zaujímave, že terčom útokov týchto hrdinských bojovníkov sú najčastejšie ženy. Prečo asi ? Nuž vychádzajú z toho, že sa nebudú brániť. Ľuďom, u ktorých predpokladajú, že by sa mohli brániť sa zbabelí islamskí bojovníci radšej vyhnú. Čo ak by im ublížili ? Zaútočiť na ženu je predsa len menej riskantné. Charakteristickou vlastnosťou takéhoto bojovníka nie je odvaha ( tak ich klamlivo zobrazujú len ich súkmeňovci ), ale zakomplexovanosť a zbabelosť.

Záverom sa núka známe konštatovanie. Určite nie sú všetci islamisti teroristi, problém je však v tom, že všetci teroristi sú islamisti. Pomätený Nór, ktorý strieľal do detí pred 5 rokmi je len výnimka, ktorá potvrdzuje toto pravidlo.

Štáty západnej Európy si na svoje územie vpustili obrovské množstvo moslimov.  Vytvorili si  tak obrovské množstvo problémov, ktorými sa budú zapodievať ešte niekoľko desaťročí. Poriadne skomplikovali život sebe, ale zavarili aj niekoľkým budúcim generaciam. Šťastie, že o chudobnejšie európske štáty ako je Slovensko, moslimovia nemajú záujem. 

Korčok výborný prezident, Pellegrini výborný predseda parlamentu a strany Hlas

04.04.2024

Krátky blog o výborných politikoch aj o šťastných zajtrajškoch. Ak by bol titulok pravdivý, pre obyvateľstvo Slovenska, by z toho vyplynulo veľa výhod. Spomeniem aspoň niekoľko. Nebude potrebné menovať nového predsedu parlamentu, ani nového predsedu strany Hlas. Predseda SNS A. Danko si prestane nárokovať post predsedu parlamentu. Na čele strany Hlas ostane jej zakladateľ a [...]

Slovensko nepotrebuje, aby Fico ovládol aj prezidentský úrad

02.04.2024

Pre žiadnu krajinu nie je dobré ak sa všetka politická moc skoncentruje v rukách jedného človeka. Zo štátov EÚ sa to doteraz podarilo len Orbánovi v Maďarsku. Môže sa to však podariť aj Ficovi na Slovensku. Keď v roku 2018 Fico odstúpil z funkcie premiéra bolo jasné, že jeho strana nasledujúce parlamentné voľby nevyhrá. Sústredila sa však na najbližšie voľby [...]

Dajte mieru šancu, čiže Give Peace A Chance-vypočujme si to všetci

24.02.2024

Dnes, 24.02.2024, by táto Lennonova skladba mala byť aspoň raz odvysielaná každou rozhlasovou stanicou na Slovensku. Slováci by tak dali najavo, že chcú, aby tá hrozná vojna na Ukrajine konečne skončila. Skladbu zložil John Lennon ešte v roku 1969 ako protest song proti vtedajšej vojne vo Vietname. Odvtedy ju spievajú pacifisti na celom svete, keď protestujú proti nejakej vojne. [...]

čečenci

Čečensko a Dagestan na nože. Opitého ministra zatkli, Kadyrov poslal elitné komando

19.04.2024 09:23

Pre ministra si na hranice prišlo 14 áut. Jednotka Achmat, známa aj ako kadyrovci, sa pracovníkom dagestanského ministerstva vnútra vyhrážali sa zabitím.

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.