Založ si blog

Na najbližší míting SMERu vraj prídu všetci politici aj s manželkami

Ak náhodou manželky nemajú, môžu ich nahradiť nejaké priateľky, alebo družky. Podľa názoru šéfa SMERu paničky konečne pochopia aké významné osobnosti sú ich partneri a tiež sa presvedčia ako odovzdane im široké masy zobú z ruky.  Avšak tieto paničky, ako opovržlivo nazýva všetky ženy mocný a múdry stranícky predseda, môžu byť len malé celebrity, rozhodne nie veľké. Nakoniec aj s malými celebritami už má väčšina politikov SMERu svoje skúsenosti. A nie najlepšie.

Zaujímavé, že aj napriek svojmu povýšeneckému chovaniu a podceňovaniu žien má RF medzi nimi veľa obdivovateliek. A to nielen u stareniek, ktorým sľubuje, že ak sa ešte raz dostane k moci určite nezabudne zvýšiť im dôchodky. Veľa fanúšičiek má aj u žien stredného veku. Psychológovia tvrdia, že niektorým zakomplexovaným ženám imponuje povýšenecké chovanie alfasamcov. Snívajú o tom, že ich bude ochraňovať.

Veru aj na najbližšom mítingu chce mocný predseda predniesť tú istú veľkú múdrosť a rovnaké hodnotenie ľudí, ktoré už vyslovil na prvomájovom mítingu. Bola to táto perla ducha: „Čím väčšia prostitútka, čím väčšia ku.va, čím väčší lotor, tým väčšia celebrita.“

Predsedovi asi nedošlo, že na celom mítingu bol najväčšia celebrita práve on.

Nenapadlo to ani jeho vedeckému poskokovi, ktorý oblečený len v detskom saku, dráždil zúrivý dav a vyzýval ho, aby doplnil jeho duchaplnú vetu. Prezidentka je americká, čo?  No, čo?

Masa straníkov pozvážaných z celého Slovenska, mu zborovo odpovedala:

Ku.va.

Presne tak ako chcel. Vysmiaty a šťastný. Potom otázku ešte niekoľkokrát zopakoval. Veľmi sa tešil. Radoval sa aj jeho nadriadený. To nie je nič prekvapujúce. RF mu už dávno sľúbil, že ak dokáže  arogantnými útokmi a konšpiráciami znechutiť prezidentku tak, že v nasledujúcich voľbách už nebude kandidovať, Smer navrhne za prezidentského kandidáta práve jeho. RF je jasné, že ak by prezidentka kandidovala čaká kandidáta SMERu už tretia ponižujúca porážka. Preto je také dôležité, aby nekandidovala vôbec. Bl.oš Blaha sa na tom prezidentskom kresle vidí už teraz. Nacvičoval si už chôdzu v predklone pre prípad, že by ho nečakane navštívil samotný Putin. V skutočnosti si RF z neho len vystrelil. Myslel to tak, že z neho SMER urobí prezidenta SAV, nie Slovenska. Aj mu poradil, aby sa z akadémie vied nedal vyhodiť. A to bez ohľadu na to, či sa mu šéf tejto inštitúcie bude vyhrážať, alebo ho bude prosiť, aby od nich odišiel a nerobil celému ústavu SAV takú hanbu.

RF ešte zdôraznil koho a čo chce dať dole strana SMER. Dole vraj musí ísť Čaputová a tiež vláda.  Ak voľby pre SMER nedopadnú dobre určite budú musieť ísť dole aj nohavice niektorých málo aktívnych vrcholných predstaviteľov.

Dosť bolo o dvoch najväčších grobianoch a súčasne celebritách mítingu. Netreba zabudnúť na ostatných politikov hrdo stojacích na tribúne. Objektívne treba priznať, že sa tam niektorí necítili dobre. Keď bl. Blaha nútil dav kričať vulgarizmy, niektorí sa srdečne smiali ( aj panička M celá v červenom ) iní sa rozpačito usmievali. Boli aj takí, ktorí sa hanbili. Považovali sa totiž za slušných ľudí a po tých hrozných chvíľach na tribúne hanby ich už veľa ľudí za slušných považovať nebude.

Ešte k veselej pani Monike. Nemá ona veru vo svojej strane až takú dobrú pozíciu ako by chcela mať. Kedysi, keď sa SMER štiepil, dovolila si nesúhlasiť aj so samotným RF, ale to len preto, že sa nachádzala v ďalekom Bruseli. Keď sa vrátila do Bratislavy, už z letiska utekala predsedu odprosiť a na znak porážky a kapitulácie chodila na stranícke rokovania v snehobielých šatách, asi čo jej ostali zo svadby. Totiž, ak sa na nej čosi znepáči mizogynovi Blahovi, ľahko sa môže stať, že na niektorom straníckom mítingu vyzve  sfanatizovaný dav, aby ju nazval rovnako ako prezidentku. Možno nebude americká, ale napr. bruselská.

Bez ohľadu na to, čo všetko sa udeje na nasledujúcom mítingu, dá sa konštatovať, že na tom 1. májovom strana SMER o sebe prezradila veľmi veľa.

Je dobre známe vyhlásenie RF, že SMER ide vyhrať voľby. Nuž, tento prvomájový míting ich k tomuto cieľu neposunul.

Avšak RF sa ešte spolieha na 2 tromfy. S prvým sa pochválil priamo na prvomájovom mítingu. SMER sa stáva priamym šíriteľom ruskej propagandy a obhajcom ruskej, údajne spravodlivej, agresie na Ukrajine. Doposiaľ ruskú agresiu neodsudzoval, ale ani nepropagoval. Obrat nastáva v otvorenej propagácii vojny, tak ako ju zdôvodňuje ruská propaganda. V tomto sa spolieha na vedecké zdôvodnenia Blahu.

Druhý tromf je ukrytý priamo v terajšej neschopnej Hegerovej vláde. Je to osoba ministra financií Igora Matoviča. Práve on iniciatívne blokuje všetky opatrenia vlády, ktoré sa týkajú sociálnej oblasti. Touto  činnosťou spôsobuje nefunkčnosť celej vlády, ktorej je členom. Navrhuje vymeniť ministra zdravotníctva ( je hodnotený lepšie ako jeho minister Krejčí ) a podporuje a sám navrhuje rôzne deštrukčné opatrenia. Že prečo? Predsa pre jeho pomstychtivú povahu.  ( Akoby všetkým odkazoval : Nemali ste mi vziať premiérske kreslo – tak vám treba ). Podporuje tak politiku SMERu ( určite o tom vie ), ktorá veľmi profituje z nespokojnosti obyvateľstva.

Ruská karta a Matovič nie sú až také silné karty ako sa zdajú. Ruskej agresii fandia len ortodoxní smeráci, zväčša so základným vzdelaním. A Matovič? Nuž, doteraz SMERu pomáha, ale dokedy? Keď sa na Matoviča nemôže spoľahnúť vláda, bude sa na neho spoliehať SMER? Asi nie.

 

 

Dajte mieru šancu, čiže Give Peace A Chance-vypočujme si to všetci

24.02.2024

Dnes, 24.02.2024, by táto Lennonova skladba mala byť aspoň raz odvysielaná každou rozhlasovou stanicou na Slovensku. Slováci by tak dali najavo, že chcú, aby tá hrozná vojna na Ukrajine konečne skončila. Skladbu zložil John Lennon ešte v roku 1969 ako protest song proti vtedajšej vojne vo Vietname. Odvtedy ju spievajú pacifisti na celom svete, keď protestujú proti nejakej vojne. [...]

Zlý nápad Pellegriniho – chce, aby Slovensko na MS reprezentovali aj hokejisti z KHL

20.02.2024

Predseda parlamentu vyzýva SZĽH, aby na MS mohli reprezentovať Slovensko aj hráči z KHL. Zdôvodňuje to tým, že politika do športu nepatrí. Dosť si protirečí. Nechce, aby sa politika miešala do športu a preto on ako vrcholový politik, dokonca druhý najvyšší ústavný činiteľ, oznamuje SZĽH, aby do reprezentačného mužstva nominovali aj nejakých hráčov z KHL. [...]

Fico sa Orbanovi až tak podlizovať nemusel

18.01.2024

Obaja premiéri sa na túto návštevu v Budapešti veľmi tešili. Nakoniec dali to najavo vo svojich príhovoroch. Premiér Fico vytýčil pre Slovensko v zahraničnej politike maďarskú cestu, ktorú on aj Orbán, považujú v EÚ za jedinú správnu. Milý Viktor, oslovoval Fico hostiteľa vo svojom štátnickom prejave, ty si na Slovensku veľmi populárny. V návale radosti mu nedošlo, [...]

pellegrini korčok, tv markíza, debata

Posledný prieskum SANEP pred prezidentskými voľbami: Najskôr tesné, potom jasné

19.03.2024 12:30

Hlavnými favoritmi slovenských prezidentských volieb zostávajú Peter Pellegrini a Ivan Korčok. Ako ďaleko je od nich Štefan Harabin?

Bratislava protivládny protest rtvs

Pod hromadnú pripomienku liberálov k zmenám v RTVS sa podpísalo vyše 11 000 ľudí

19.03.2024 12:14

Návrh zákona nerozdeľuje súčasnú RTVS, mení však kreovanie orgánov telerozhlasu.

čaputová, pavel

Čaputová po schôdzke s Pavlom: Vzťahy medzi ČR a SR sú predurčené k blízkosti. Našu spoluprácu však treba budovať a upevňovať

19.03.2024 11:40

Prezidentka Zuzana Čaputová sa počas návštevy Prahy stretla so svojím českým náprotivkom Petrom Pavlom.

hlasovací preukaz

Hlasovací preukaz na prvé kolo volieb sa dá osobne vybaviť do piatka

19.03.2024 10:30

Vybaviť preukaz môže za voliča aj ním splnomocnená osoba.