Založ si blog

Aj Kollárov škandál nahráva Kotlebovi

Odhalenie eroticko – smiešnej a primitívnej FB komunikácie poslanca Kollára s naivnou 15 – ročnou dievčinou zaskočilo veľa jeho stúpencov. Aj keď objektívne treba priznať, že celé to začalo ešte v roku 2014, keď pán Kollár bol len celebrita bulváru, ale v parlamente ešte nebol. Skončilo to v roku 2016, keď už bol poslancom ako aj predsedom svojej parlamentnej strany.

Fanatickí obdivovatelia svojho guru mu, samozrejme, všetko odpustia. Prečo by si nemohol vybrať partnerku aj nižšieho veku ? Keď obľubuje 15 – stky ešte nemusí byť pedofil. Prečo by mal loviť len v močiaroch so starými korytnačkami ? Lenže tých obdivovateliek nie je až tak veľa. Sami by chceli, aby sa ich idol konečne ukľudnil. Obrazne povedané, dovolili mu ako hlave ich politickej Sme rodiny, aby navštevoval všetky nočné bary v meste. Jemu to však bolo málo. Začal zvádzať aj mladučké tinedžerky. Jedným slovom to prestrelil. Prišli aj na zaujímavé riešenie. Vraj by mu pomohlo, keby sa oženil. Jeho najbližší stranícki parťáci sa domnievajú, že by mu najviac vyhovovala žena, ktorá by mala, rovnako ako on, 10 detí, ale, teraz pozor, len s deviatimi mužmi. Vraj jedine takú ženu by si dokázal vážiť. Len kde ju nájsť ? V ktorej osade ?

Druhá, oveľa väčšia časť jeho stúpencov, bude na jeho milostné avantúry s maloletou reagovať s menším pochopením. Volili ho len ako protest proti skorumpovaným štandardným politickým stranám. O nejakom obdive nemôže byť ani reči. Kladú si otázku. Takto sa správa predseda slušnej politickej strany ? Nielen ženy, ešte aj školáčky sa musia mať pred ním na pozore. Chcelo by to začať fandiť inej strane. Lenže výber je, žiaľ, obmedzený.

Ak by sa do podobného škandálu zaplietol nejaký poslanec s trochou sebaúcty, určite by s parlamentu odišiel. Takéto gesto u tohto pána samozrejme nikto neočakáva.

Celkom nenápadne sa do hry dostáva pán Kotleba. Už po roku posedávania v parlamentných laviciach zistil veľmi paradoxnú vec. Politici v parlamente aj vo vláde sa snažia, aby rástli preferencie práve jeho strane. Evidentný skok v preferenciách zaznamenal, keď vládni činitelia ústami ministra vnútra, vyhlásili, že korupcia vo vysokej politike na Slovensku žiadna nie je. Toto zaujímavé prehlásenie okamžite podporili aj najvyššie orgány súdnictva a prokuratúry. Aspoň v niečom sme v EÚ na prvom mieste.

Nielen vládna trojkoalícia vyvíja úsilie nahnať mu nových voličov. Opozícia tiež nezaostáva. Trnavský komediálny herec, naplnený žlčou a nenávisťou ku všetkému a ku všetkým, má na tom tiež svoju zásluhu. Teraz sa k ním pridal aj namyslený seladón so šálom. “ Nuž, čo viac si môžem priať „, povzdychne si predseda strany a župan v jednej osobe. Nebudem predsa natáčať akési videa a nadávať v nich nejakému vydesenému referentovi. Tieto aktivity treba prenechať tým politikom, ktorí majú prehnane ambicióznych PR manažerov.

Každý kto videl posledné video premiéra a súčasného riaditeľa VšZP potvrdí, že bolo veľmi trapné. Ešte by sa dalo pochopiť, keby premiér nadával predchádzajúcemu riaditeľovi VšZP pánovi Forlaiovi, ktorý si spolu so svojou tetou Ankou vytiahli z tejto zadlženej inštitúcie parádne prachy. Lenže on vynadá a, v očiach verejnosti, úplne znemožní nového šéfa, ktorý sa snaží dostať túto organizáciu z blata resp. z 280 miliónovej straty. Nuž bývalí komunisti nezabudli na to staré a osvedčené. Odmeňujme vinníkov, ak sú naši a trestajme nevinných, ak naši nie sú.

Predseda ĽSNS môže byť v terajšej, jemu naklonenej, dobe spokojný. Média síce útočia, ale sympatizantov pribúda. Ešte sa stretne so svojimi svalnatými a dobre ozbrojenými poradcami. Len žiadne reči o Slovenskom štáte, o Židoch, o Rómoch a homosexuáloch. K tomu všetkému sa dostaneme neskôr. Teraz sa treba držať výroku klasika. Nechajme veci voľne bežať. Ak to takto pôjde ďalej zanedlho bude jeho ĽSNS druhá najsilnejšia politická strana na Slovensku. Nakoniec všetky ostatné parlamentné strany mu v tom pomáhajú. Aj keď nevedomky.

 

Korčok výborný prezident, Pellegrini výborný predseda parlamentu a strany Hlas

04.04.2024

Krátky blog o výborných politikoch aj o šťastných zajtrajškoch. Ak by bol titulok pravdivý, pre obyvateľstvo Slovenska, by z toho vyplynulo veľa výhod. Spomeniem aspoň niekoľko. Nebude potrebné menovať nového predsedu parlamentu, ani nového predsedu strany Hlas. Predseda SNS A. Danko si prestane nárokovať post predsedu parlamentu. Na čele strany Hlas ostane jej zakladateľ a [...]

Slovensko nepotrebuje, aby Fico ovládol aj prezidentský úrad

02.04.2024

Pre žiadnu krajinu nie je dobré ak sa všetka politická moc skoncentruje v rukách jedného človeka. Zo štátov EÚ sa to doteraz podarilo len Orbánovi v Maďarsku. Môže sa to však podariť aj Ficovi na Slovensku. Keď v roku 2018 Fico odstúpil z funkcie premiéra bolo jasné, že jeho strana nasledujúce parlamentné voľby nevyhrá. Sústredila sa však na najbližšie voľby [...]

Dajte mieru šancu, čiže Give Peace A Chance-vypočujme si to všetci

24.02.2024

Dnes, 24.02.2024, by táto Lennonova skladba mala byť aspoň raz odvysielaná každou rozhlasovou stanicou na Slovensku. Slováci by tak dali najavo, že chcú, aby tá hrozná vojna na Ukrajine konečne skončila. Skladbu zložil John Lennon ešte v roku 1969 ako protest song proti vtedajšej vojne vo Vietname. Odvtedy ju spievajú pacifisti na celom svete, keď protestujú proti nejakej vojne. [...]

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.