Založ si blog

Závany Ficovho zápachu sa šíria po Slovensku

Blog je inšpirovaný článkom medvedara – Závany Čaputovej nového odoru sa už šíria po Slovensku. Tiež je reakciou na jeho, akože ironický, blog zo 14. mája s názvom – Čaputová, jej správanie sa k mužom a prečo denne napáda Fica. Urazený ruský trol a obdivovateľ Fica sa snažil parodovať môj blog z 13. mája s názvom – Fico, jeho správanie sa k ženám a prečo denne napáda prezidentku.

Fico zle znáša, že zloženie úradníckej vlády s ním Čaputová nekonzultovala. Nepáči sa mu tiež, že nikto z nových ministrov nie je zo strany SMER. Pritom každý objektívny volič SMERu dobre vie, že odborníci sú hlavne v tejto strane. Samozrejme, že Čaputová, ktorú Fico a Blaha x krát nazvali, že je americká agentka, sa dopustila hroznej nespravodlivosti, keď ich nepozvala na konzultácie o úradníckej vláde. Vraj sa bála, že ju napadnú. To by oni, gentlemani, neurobili. Sami sa vyjadrili, že sa vedia chovať aj slušne. Majú však svoje podmienky. Pri ich návšteve by sa prezidentka k ním musela správať ponížene a s úctou. Tak ako sa správajú všetky ženičky, ktorým oni veľkoryso dovolia motať sa okolo nich.

Čo pripravuje Odorova vláda, zostavená narýchlo a bez správneho SMERu.

Len námatkovo pár príkladov:

Pri tvorbe rozpočtu na rok 2024 odorovci garantujú, že dajú minimálne 2% rozpočtovaných výdavkov na „obranu“ /rozumej na nákup amerických a západných zbraní/.

Prirodzene, nová vláda ani len neuvažuje, že si Slovensko nakúpi nejaké ruské zbrane, hoci o ich  kvalite a ničivých účinkoch môžu Slovákov presvedčiť videa zo spustošenej Ukrajiny.

Sorošovci presadzujú, že na našich školách sa má naďalej vyučovať angličtina. Všetko na úkor ruštiny, ktorá sa už na školách nebude vyučovať vôbec. Pritom ľudia by si mali uvedomiť, že keď vo voľbách zvíťazí strana SMER, práve ruština sa stane hlavným učebným predmetom na všetkých školách. Základných, stredných, vysokých i cirkevných.

Minister zahraničia, obrany a vnútra sa unisono zastrájajú, že rozpútajú razantnú kampaň proti dezinformáciám a ruským hoaxom. Oslobodia vraj Slovákov od tejto pohromy tým, že ešte viac obmedzia slobodný prístup občanov SR k informáciám.

Títo ministri si neuvedomujú, že najviac informácii prúdi na Slovensko z Ruska a pritom niektoré sú  čiastočne pravdivé.

Ficov zápach nádeje sa šíri Slovenskom. Voliči SMERu už teraz vedia, že aj keď slovenské elity majú pri posluhovaní cudzím veľkomožným pánom viac ako tisícročné kolaborantské zručnosti, po voľbách to končí. Slovensko už nebude ani v EU, ani v NATO. S príkazmi Bruselu a Washingtonu bude definitívne koniec.

Slovensko bude zase slobodné. A keď zaujme správny postoj k vojne na Ukrajine, budú môcť predstavitelia SMERu a zároveň Slovenska, vycestovať až do Moskvy za Vladimírom Vladimirovičom.

Dosť nepríjemné je, že nebudú môcť vycestovať do žiadneho iného európskeho štátu. Dokonca ani do Českej republiky. Ešte možno na nákup do Bieloruska, ale to je všetko. Naši súdruhovia však prekonajú aj takúto nespravodlivú izoláciu. Dôležité je, že okrem Putina, Lavrova, Peskova, Medvedeva a poslancov Veľkej dumy im už nikto, ale naozaj nikto, nebude rozkazovať.

Záver som zvolil v štýle blogera medvedara, ktorý použil v už spomenutom parodovanom blogu.

Tento príspevok je odo mňa. Známy priaznivec Fica, jeho dobre platený trol a Putinov agent ma poprosil, aby som mu pomohol a jeho príspevok publikoval pod akýmkoľvek nickom, lebo tie svoje si už nepamätá. Rád ľuďom pomáham, ale odmietol som.

Keď sa už chváli, že je dobre platený trol a Putinov agent, nech si naďalej píše svoje články oslavujúce Fica a propagujúce vojnu a nech sa pod nich naďalej podpisuje svojimi nickmi.

 

 

 

 

 

V

Korčok výborný prezident, Pellegrini výborný predseda parlamentu a strany Hlas

04.04.2024

Krátky blog o výborných politikoch aj o šťastných zajtrajškoch. Ak by bol titulok pravdivý, pre obyvateľstvo Slovenska, by z toho vyplynulo veľa výhod. Spomeniem aspoň niekoľko. Nebude potrebné menovať nového predsedu parlamentu, ani nového predsedu strany Hlas. Predseda SNS A. Danko si prestane nárokovať post predsedu parlamentu. Na čele strany Hlas ostane jej zakladateľ a [...]

Slovensko nepotrebuje, aby Fico ovládol aj prezidentský úrad

02.04.2024

Pre žiadnu krajinu nie je dobré ak sa všetka politická moc skoncentruje v rukách jedného človeka. Zo štátov EÚ sa to doteraz podarilo len Orbánovi v Maďarsku. Môže sa to však podariť aj Ficovi na Slovensku. Keď v roku 2018 Fico odstúpil z funkcie premiéra bolo jasné, že jeho strana nasledujúce parlamentné voľby nevyhrá. Sústredila sa však na najbližšie voľby [...]

Dajte mieru šancu, čiže Give Peace A Chance-vypočujme si to všetci

24.02.2024

Dnes, 24.02.2024, by táto Lennonova skladba mala byť aspoň raz odvysielaná každou rozhlasovou stanicou na Slovensku. Slováci by tak dali najavo, že chcú, aby tá hrozná vojna na Ukrajine konečne skončila. Skladbu zložil John Lennon ešte v roku 1969 ako protest song proti vtedajšej vojne vo Vietname. Odvtedy ju spievajú pacifisti na celom svete, keď protestujú proti nejakej vojne. [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.